Vrijdag 6 december: feestelijke opening IJsbaan Beatrixstraat!

Datum: woensdag 27 november 2019

Vrijdag 6 december om 18:00 uur wordt de IJsbaan weer feestelijk geopend. Dat betekent dat er weer volop geschaatst kan worden in de Beatrixstraat. De IJsbaan trekt al jaren een trouwe schare van 30.000 bezoekers.

IJsbaan Beatrixstraat is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de Stichting Promotie Helderse Binnenstad met steun van grote Helderse partijen als Zeestad, Woningstichting Den Helder, Stichting Ondernemen aan Zee (het ondernemersfonds) en de HOB.

IJsbaan Beatrixstraat is ook dit jaar opgenomen in de lichtkunstroute en baad dus weer in het licht. Aangezien de baan overdekt is, kan schaatsen bij (bijna) elk weertype. De entree voor de ijsbaan bedraagt ook dit jaar slechts € 3,50. Naast toegang tot de ijsbaan, geeft het kaartje ook GRATIS toegang voor het Marinemuseum, 20% korting bij Jamin en een GRATIS 2 e Big Mac of Mc Chicken bij McDonald’s. Schaatsen huren is uiteraard ook weer mogelijk (€ 3,- per paar).

In de weken tot de kerstvakantie is de baan in de ochtenden geopend voor de scholen om te komen schaatsen onder begeleiding van Sportservice. Vanaf de middag is het vrij schaatsen tot 21:00 uur ‘s avonds. In de kerstvakantie kan er twee weken lang van 9:00 uur tot 21:00 uur naar hartenlust vrij geschaatst worden. Ook dit jaar is het schaatsen goed te combineren met een drankje of een hapje in onze gezellige overdekte en verwarmde horeca op het binnenplein. Ook kunt u ervoor kiezen uw kinderen veilig en vertrouwd schaatsen en zelf op uw gemak de (kerst) inkopen te doen.

Donderdag 13 december organiseert Sportservice Icegames: human ice bowling en human curling. Opgeven via: https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl. Op twee zaterdagen (14-12 en 28-12) is er voor kinderen (t/m 12 jaar) weer de Domino’s Mini Elfstedentocht: schaats elf steden/stempels bij elkaar en een volle kaart is een GRATIS pizza waard. Op de zondagochtenden is er peuter/kleuterschaatsen waarbij ouders of andere begeleiders mee mogen lopen op het ijs. Na zondag 5 januari is het helaas weer over met de pret en mogen de schaatsen weer in het vet.

Kijk voor openingstijden en meer info op www.ijsbaanbeatrixstraat.nl en volg ons op Facebook.

Nog meer Geen categorie nieuws

Foto’s van de SMTB Beurs

SMTB Beurs weer uitstekend georganiseerd. Drie dagen lang, van dinsdag 7 januari t/m donderdag 9 januari, lieten vele (mechanisatie)bedrijven zich


Geen categorie 17-01-2020

Beste wensen van Nick Gras Optiek!

Beste wensen en een spetterend 2020 namens Nick Gras Optiek!


Geen categorie 19-12-2019

Op korte termijn rooit gemeente Schagen groot aantal iepen

Sinds 2005 bestrijdt gemeente Schagen de iepziekte door gemeentelijke bomen die deze ziekte hebben, te verwijderen voordat deze broedbom


Geen categorie 03-08-2018

Dirk reijne – Passie voor Paasvee

Vee loopt als een rode draad door het leven van oud-voorzitter van de Vereeniging tot het houden van Jaarlijkse Paaschtentoonstelling van Vee te Schag


Geen categorie 27-02-2018