Onderneem naast je onderneming!

Datum: donderdag 25 oktober 2018

Als ondernemer heb je verstand van je eigen vak. Daarmee verdien je een boterham en moet je ook het eigen pensioen zien op te bouwen. Veel ondernemers zouden hier meer in kunnen doen.

Er ontbreekt namelijk vaak een plan om op een bepaalde leeftijd de finish te halen. Als werknemer hoef je jezelf niet af te vragen wanneer je kunt stoppen met werken, maar als ondernemer (die alle zekerheden heeft verruild voor onzekerheden) kun je dat beter wel doen.

Ik gebruik vaak de slogan: ‘des te duidelijker het doel, des te groter het resultaat’. Zet je in op bijvoorbeeld nog 20 jaar werken en de markt in je vakgebied valt in een bepaalde tijd wat tegen, dan kan die 20 jaar zomaar 25 of 30 jaar worden. Mijn advies: zet hoog in met je plan en werk hier structureel aan.

Een perfecte eerste stap is om je bedrijfspand in eigendom te krijgen. Ook gezien de huidige hypotheekrente. Huren is zonde en in geval van koop los je elke maand af. Een verkapte spaarpot die je rond je pensioen te gelden kunt maken.

Huur je nu een pand en wil je overleggen hoe je dit goed kunt vormgeven en kunt inschieten richting de eigenaar/verhuurder? Wij zijn je graag van dienst als bedrijfsaankoopmakelaar. Ieder z’n vak! Bel ons op telefoonnummer 0223 – 61 7044.

Vriendelijke groet,

Raymond Warnars

Nog meer Business nieuws

Van gas los

Vanaf 1 juli was het zover... er mag geen nieuwbouwwoning meer worden gebouwd met een gasaansluiting. Een zeer ingrijpende verandering v


Business 01-02-2019

Een zee vol mogelijkheden

Nederlanders hebben van oudsher een nauwe band met de zee. We strijden ertegen, we genieten ervan en we gebruiken hem. En dan zien we


Business 01-02-2019

Olof Schuur is nog lang niet uitgegroeid

“Vanaf mijn vijfde wist ik dat ik bij mijn vader op de bestelbus wilde gaan rijden. Van klant naar klant rijden en hun problemen oplos


Business 25-11-2018

Elke tegel heeft zijn eigen wensen

Soms heb ik klanten in de winkel die compleet in paniek zijn, omdat er opeens vlekken op hun vloer- of wandtegels te zi


Business 25-11-2018