FENDTastic demo Tour Noord Holland 2018

Datum: maandag 17 september 2018

“Onder prachtige weersomstandigheden heeft J. van der Sluis BV in samenwerking met Obdam BV en de Mechan Groep BV donderdag 13 september de FENDTastic Tour 2018 mogen demonstreren aan zijn klanten en wellicht potentiële klanten.
Op het 18 ha. grote demo terrein van de Familie Smit aan de Molenweg te Slootdorp stond een mooie dikke derde snede gras.
Alle Fendt tractoren en machine’s konden op die manier hun kunnen tonen, van maaien naar schudden en van harken tot oogsten.
Dit oogsten gebeurde met twee types ronde balenpersen, opraapwagens en een hakselaar.
Bovenop “de kuil” verdeelde de Fendt 1050 het gras en reed de kuil aan.

Op het demo terrein stond tevens een oldtimer Fendt 626 uit 1984 (260 pk mét elektronische hefinrichting etc.!) een Fendt Rogator zelfrijdende veldspuit en een Fendt MT rupstrekker.
Na alle demonstraties op het land en op de kuil bleef het op deze prachtige nazomeravond nog langs gezellig bij de Familie Smit.
Onder het genot van een biertje en een hamburger rondom de vuurkorf werdt er nog lang nagepraat over de mooie Full line tractoren en machines van Fendt.
Het was een FENDTastiche dag met schitterend weer, een top lokatie met een mooie snede gras en een goede belangstelling!”

 

 

 

Nog meer Agribusiness nieuws

Vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Een nieuw jaar is een mooi moment om terug te blikken. Ik vond het een jaar vol mooie resultaten dankzij de intensieve samenwerking tuss


Agribusiness 18-02-2019

Kringlooplandbouw

Afgelopen periode hebben wij weer veel oude en nieuwe wetteksten bestudeerd, om alle wijzigingen weer helder te krijgen voor het nieuwe


Agribusiness 18-02-2019

Politiek schept uitdagingen

Zijn we nu wel of niet content met onze minister van Landbouw? Terugkijkend op het verleden hebben we inmiddels van alles meegemaakt. Ov


Agribusiness 18-02-2019

Ouwe Koeie – Februari

Met vader mee naar het land Ik ben geboren in Opperdoes en kom uit een gezin met zeven kinderen, vier meiden en drie jongens. Mijn


Agribusiness 18-02-2019